Funktioner

SPS Time indeholder alt hvad der skal bruges for at kunne tidsregistrere samt muligheder for at ledelsen nemt og effektivt kan følge op på tidsforbruget.

Tidsregistrering

Med ugeskema og webpart til hurtig tidsregistrering er der to nemme indgangsvinkler når medarbejdere skal registrere tiden på projekter eller fravær. - Vi kalder det tidsregistrering på den nemme måde.

Læs mere om: Tidsregistrering generelt, Ugeskemaet

 

Rapportering

Alt

Med vores standardrapporter, er du som ansvarlig for tidsforbrug sikret et nemt overblik over den forbrugte tid på projekter og pr. medarbejder.

Læs mere om: Rapportering

 

Integrationer

x

Vi integrerer til lidt af hvert, bla. via standard sharepoint BCS forbindelser, men også til en del andre systemer. - I blandt kan nævnes SQL Server (via vores SQL Connector), Axapta, MS CRM, C5 m.v.

Derudover kører SPS Time op mod flere standard Projektværktøjer til Sharepoint på markedet.

Læs mere om: SQL Connector, Integration til Sharepoint

 

Baseret på standarder

x

SPS Time er helt og holdent baseret på Sharepoints indbyggede struktur, og vi søger så langt der er muligt at bruge SharePoints interne mekanismer til så meget som muligt. - Det vil bla. sige at du kan arbejde med Projekter, tidsforbrug, tidskategorier og ja, stort set alt andet i SPS Time via SharePoints brugergrænseflade. SPSTime er tilgængeligt til SharePoint 2010, SharePoint 2013 og SharePoint Online (beta)

Læs mere om: Teknikken bag SPS Time